DigiTraining

Met de DigiTraining van Groene Wolf bieden we je vele trainingsdocumenten van Groene Wolf. Daarnaast hebben we een Blog waar we vele hondenvragen en verhalen plaatsen omdat vele hondenbezitters natuurlijk met dezelfde vragen zitten. Wil je thuis, vanaf je bank, je voordeel doen met deze kennis? Probeer dan eens een trainingsdocument. Je krijgt na betaling via de mail het Pdf-bestand toegestuurd. Je kunt dan thuis aan de slag met de tips, volgens de methode van Groene Wolf!

Met de DigiTraining leer jij je hond begrijpen. Je krijgt algemene kennis van honden en je leert echt kijken naar honden: je leert de hondentaal. Je leert hoe je moet handelen in bepaalde situaties, om jouw leiderschap te krijgen en te behouden. En meer...

Leren via de digitale weg!

Theorie is een onmisbare aanvulling in je begeleiding van je hond(en). In de trainingsdocumenten vind je veel informatie waarmee je thuis aan de slag kunnen gaan; huiswerk dus!

Ga oefenen!

Het zijn dus trainingsdocumenten; dat betekent dat 1x lezen onvoldoende is om ze eigen te maken. Neem ze steeds bij de hand om te checken hoe het gaat en train op de dingen waar verbetering te behalen is. Je Natuurlijk leiderschap verbeteren en je hond(en) begeleiden is een dynamisch proces en dus steeds aan verandering onderhevig. Daardoor zul je de trainingsdocumenten ook steeds anders lezen!

Speciaal en alleen voor jou!

Tot slot willen we je er graag nogmaals aan herinneren dat alle informatie van de DigiTraining enkel is bedoeld voor jou als je dit document betaald hebt. Deze trainingsdocumenten mogen niet worden gedeeld of openbaar worden gemaakt zonder toestemming van Groene Wolf. Ken je nog meer hondenmensen die wellicht hier interesse in hebben? Attendeer ze dan op onze website! Voor een klein bedrag kunnen we zelf ermee aan de slag. Ga je zelf hiermee aan de slag? Dan wensen we je vast veel lees- en trainingsplezier!

Steeds nieuwe trainingsdocumenten!

We zullen steeds de trainingsdocumenten èn het Blog aanvullen. Dus kijk gerust later nog eens naar ons aanbod!

Sorteer op
© 2012 - 2024 Groene Wolf | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel