Ruilen of retourneren

Bedenktijd en terugzending

Bij wet mogen consumenten die iets kopen bij een webwinkel een bedenktijd hebben van 14 werkdagen. Binnen deze periode mogen zij de koop terugdraaien en het product terugzenden zonder dat zij hiervoor hoeven te betalen. De verzendkosten voor het terugsturen zijn dan wel voor de klant. Dus wij leven deze regels natuurlijk ook na.

Internetaankopen terugsturen

Iets via Groene Wolf gekocht en spijt? De wet biedt u bedenktijd. U mag de koop binnen 14 dagen ontbinden en terugsturen. Zonder reden. U krijgt uw geld dan binnen 14 dagen terug. Vele webshops betalen niet snel terug. Wij wel! En dus gegarandeerd ruim binnen deze wettelijke termijn. We storten het terug op dezelfde bankrekening waarvan u het geld aan ons had overgemaakt. Maar als wij u blij kunnen maken met een alternatief product, dan helpen wij u natuurlijk graag verder. Vraag gerust om ons advies. Dat is altijd gratis!

Bezorgkosten retour

Als u een bestelling terugstuurt, dan betalen wij natuurlijk ook de eventueel betaalde bezorgkosten terug. Dit geldt natuurlijk alleen als u de hele bestelling terugstuurt. Als u 2 artikelen bestelt en er 1 houdt en 1 terugstuurt, dan betalen wij u de bezorgkosten niet terug.

Retourkosten zijn wel voor eigen rekening

De retourkosten voor het terugsturen betaalt u wel zelf. Dat zijn de kosten voor het terugzenden van het artikel aan Groene Wolf. Natuurlijk kunnen we de retourkosten die u maakt met elkaar verrekenen. Dit bedrag zal dan in mindering worden gebracht op het bedrag wat u teruggestort krijgt op uw rekening.

Onze webshop is bezig met een keurmerk

Groene Wolf is bezig met een keurmerk. Maar ookal hebben we dat nog niet, we handelen er wel naar!  Vele webshops hebben al een keurmerk: het Thuiswinkel Waarborg of Webshop Keurmerk. Onze webshop is bezig met deze 2 keurmerken, en wij hanteren al de voorwaarden die zij hebben afgesproken. Bij problemen kunt u bij ons terecht en als wij een keurmerk hebben ook bij een onafhankelijke geschillencommissie, maar nu dus nog niet.

Wij zijn een Nederlands bedrijf

Groene Wolf is een Nederlands bedrijf, met een Nederlands bankrekeningnummer, met een Nederlands adres en een Nederlandse eigenaar die in Nederland woont. Wij houden ons aan de Nederlandse wet voor webwinkels. Daar kunt u op vertrouwen!

© 2012 - 2024 Groene Wolf | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel