Betalen

iDEAL

U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving van uw bank. Dit gebeurt op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Deze manier van betalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee.

U plaatst een bestelling bij Groene Wolf. Bij het afrekenen van de bestelling, kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven en Hondengoed wordt geïnformeerd dat uw bestelling is betaald.

Wettelijke bepalingen

Ook voor de betaalmogelijkheden van een webshop gelden regels. Het is wettelijk bepaald dat bij verkopen op afstand niet verplicht mag worden om altijd vooruit te betalen. Dit dient een keuze te zijn van de klant. Daarom heeft u, als klant van Groene Wolf, ook de mogelijkheid om met een achteraf betaalmethode af te rekenen. Op deze manier geeft u een alternatief op de iDEAL vooruitbetaling, en ligt de keuze dus bij u, als klant, welke betaalwijze gebruikt gaat worden. Deze betaalmethode is de remboursbetaling.

Rembours

Een alternatieve betaalmogelijkheid is verzending onder rembours. De transporteur zal uw zending pas uitreiken als u het factuurbedrag contant bij levering aan de deur. U dient bij deze betaalmethode dus wel thuis te zijn en contant geld in huis te hebben. De bezorgtijd van de transporteur is normaal gezien binnen 24uur op werkdagen. Een afspraak over levertijd is niet te maken. De kosten zijn helaas hoog namelijk €19,45. Het maximale gewicht van een pakket is 30 kg. Een verzendadres is alleen mogelijk naar een adres binnen Nederland, postbus adressen zijn niet mogelijk.

 

 

 

© 2012 - 2024 Groene Wolf | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel