Wie zijn wij?

Groene Wolf

Groene Wolf leert je op een natuurlijke manier leiderschap tonen, op een geheel diervriendelijke manier. Als je met respect met je hond om gaat, wil je ook goed voor je hond zorgen. Vanuit die gedachte zijn wij hondenartikelen, hondenvoer èn trainingsdocumenten gaan verkopen via onze webshop Groene Wolf.

Welzijn van je hond

Als hondenliefhebbers en -eigenaren dragen we zorg voor onze hond(en) en zijn we verantwoordelijk voor hun welzijn. Daar komt veel bij kijken; de opvoeding en begeleiding van onze hond, de verzorging van onze hond, de gezondheid van onze hond. Om al onze honden een leuk leven te geven willen wij graag vanuit Groene Wolf een bijdrage leveren aan het plezier in omgang en het vermaak en verzorging van jouw hond.

Zorgvuldig uitgekozen hondenartikelen

Als baasje wil je alleen het allerbeste voor je harige vriendje! Maar wat is eigenlijk het beste? Dat is de vraag die veel hondenbezitters bezig houdt. Wij weten uit eigen ervaring bijvoorbeeld dat speeltjes van een bepaalde rubbersoort, die niet hard wordt door maagsappen bij inname, verreweg het beste zijn voor jouw hond. Maar wij vinden het ook belangrijk om mee te denken aan onze ecologische voetafdruk. Daarom zijn wij ook een groot voorstander van duurzame producten en alles wat het milieu spaart.

Compact assortiment

Groene Wolf, zelf ook hondeneigenaren en -liefhebbers, weet hoe moeilijk het is om erachter te komen wanneer producten verantwoordt en duurzaam zijn voor honden en geen schadelijke stoffen bevatten. Want in het oerwoud van hondenproducten is er veel schadelijk aanbod. Maar wij hebben alles voor je uitgezocht. En een compacte keuze van artikelen geselecteerd. Deze worden door ons zelf getest en goed bevonden om de reden dat ze sterk, veilig, natuurlijk en leuk zijn voor je hond. Ons assortiment is beperkt; wat de keuzemogelijkheden duidelijk en overzichtelijk maakt. En waar we niet achter kunnen staan, verkopen we niet!

Hoe kunnen we helpen?

Wij vinden het erg zorgwekkend dat er zoveel slechte hondenartikelen te koop zijn op de markt. Slecht in kwaliteit of slecht voor je hond. Wij helpen je graag door een voorselectie te maken in producten en diensten waar wij achter kunnen staan. Daarom zijn wij wereldwijd altijd op zoek naar verantwoorde, leuke en sterke hondenproducten. Groene Wolf biedt verantwoorde hondenproducten aan voor honden groot en klein en zo nu en dan voegen wij een aantal artikelen toe voor het baasje! Ons team kan je altijd tips geven over een artikel van Groene Wolf. Omschrijf je hond en stel je vraag via het contactformulier; we geven je dan zo snel mogelijk een eerlijk antwoord op je vraag.

Onze gegevens

Groene Wolf
Doktersfiif 9
9137RW Easternijtsjerk
Nederland

IBAN NL62INGB0002553205
BIC INGBNL2A
KvK 32144006
BTW NL141580057B02

© 2012 - 2024 Groene Wolf | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel