Goede supplementen van de plant

Merken van NML Health die wij verkopen

NML health kiest zoveel mogelijk voor natuurlijke en orthomoleculaire producten. De werking van de ingrediënten in de producten van NML health zijn gedegen onderbouwd.

Cofactoren

De opneembaarheid en werking van een voedingsstof is afhankelijk van de aanwezigheid van andere voedingsstoffen. Deze elkaar ondersteunende stoffen noemen we cofactoren. In onze producten zitten daarom meerdere stoffen die samenwerken. Uiteindelijk zorgt dit voor een betere opneembaarheid en werking van de actieve stoffen in het lichaam.

Alles van de plant

Fytotherapie gaat uit van de geneeskrachtige werking van de hele plant. Wetenschappers waren lang van mening dat slechts enkele bestanddelen van de plant een geneeskrachtige werking hebben en kozen ze voor geneesmiddelen enkel voor ‘zuivere’ geïsoleerde ingrediënten. Tegenwoordig erkennen deskundigen dat een geneesmiddel gemaakt van een heel deel van de plant beter werkt. Daarom wordt bij de producten uit de series van NML health de complete plant of het hele blad of de hele wortel van de plant gebruikt. 

Met deze uitgangspunten heeft NML health bewust haar series geselecteerd en ontwikkeld.

 

PUUR bewust gezond voor dieren

PUUR is een complete serie gezondheidsproducten voor hond, kat en paard. De producten zijn samengesteld op basis van orthomoleculaire geneeskunde en worden gemaakt van natuurlijke grondstoffen.

De diluten zijn op basis van fytotherapie en/of verdunde ingrediënten die het zelfgenezend vermogen van het dier stimuleren. Voorbeeld hiervan is het desensibiliseren met PUUR Pollen of de PUUR Detoxi voor de afvoer van afvalstoffen.
 

PUUR bewust gezond voor dieren

Vetramil

De basis van de Vetramilproducten is een zuivere medicinale honing met een hoog enzymgehalte en een lage pH. De producten ondersteunen de conditie en de natuurlijke weerstand van de huid. Vetramil is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Wageningen en wordt veelvuldig toegepast op de afdeling chirurgie van de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht.

De Vetramil honingzalf met een extract van Cardiospermum en etherische oliën tegen likken en bijten, is goed smeerbaar. De vloeistof van Vetramil Clean op basis van propyleenglycol is breed inzetbaar bij wondbehandeling. De Derma shampoo uit deze serie is speciaal voor de gevoelige huid.

 

Icelandpet Vis uit de schone wateren bij IJsland

Icelandpet

De basis van de Icelandpet Omega-3 olie, Cod Oil en snacks is vis afkomstig uit IJsland. Gevangen in de 
niet-verontreinigde wateren rondom het eiland wordt de vis direct na de vangst verwerkt.

In tegenstelling tot de meeste snacks die vaak hevig verhit en bewerkt worden, is de snack van Icelandpet lauw gedroogd (20ºC), waardoor het product puur blijft. 

De Omega-3 olie en Cod Oil van Icelandpet bevat een hoog gehalte EPA- en DHA-vetzuren. 

 

STOP! 

STOP! Animal Bodyguard Aromatherapie is dé groene oplossing bij vlo en teek voor kleine huisdieren. De druppels zijn natuurlijk, gemaakt van essentiële oliën en hypoallergeen.

STOP! Animal Bodyguard Aromatherapie helpt de vacht gezond, jeukvrij en fris te houden. Het houdt ongenode gasten op afstand.

 

© 2012 - 2024 Groene Wolf | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel