Logo
Webshop:  HondenGoed
Cursisten:  Inloggen |  Afmelden

 Home | Voorstellen | Methode | Trainingen | DigiTraining | Agenda | Aanmelden | Locatie | Links | Vragen | Referenties | Contact

Trainingen

Op deze pagina vind je meer informatie over trainen bij Groene Wolf. Je kunt kiezen uit meerdere trainingsvormen.


1. Puppyspeeluur

Heb jij een puppy en wil jij je hond goed socialiseren? Dat kan bij Groene Wolf. Elke pup van 9 weken tot 6 maanden, van elk ras, is van harte welkom op dit GRATIS puppyspeeluur. Kom jij op straat (te) weinig puppy's tegen waarmee je hond kan spelen? Kom dan met je puppy naar Schoonloo op zaterdagmiddag. Spelenderwijs leer jij je hond wennen aan andere honden van een ander ras of een ander formaat.

   Meer informatie over het GRATIS Puppyspeeluur


2. DigiTraining

Met de DigiTraining van Groene Wolf bieden we je toegang tot vele trainingsdocumenten van Groene Wolf. Daarnaast is er een vraag en antwoord gedeelte omdat vele hondenbezitters natuurlijk met dezelfde vragen zitten. Wil je thuis, vanaf je bank, je voordeel doen met deze kennis? Neem dan een abonnement op onze DigiTraining. Je krijgt dan 3 maanden toegang tot deze Pdf-bestanden. Je kunt dan thuis al kennis maken èn aan de slag, volgens de methode van Groene Wolf!

   Meer informatie over DigiTraining


3. Wekelijkse groepstraining

Dit is geen kortstondige cursus maar een begeleiding voor een langere periode met al je hondenvragen. Als je na het doorlopen van de aanmeldstappen start met de wekelijkse groepstraining, krijg je 22 weken lang begeleiding. Dit is het equivalent van de 'gebruikelijke' hondentraining, alleen bij Groene Wolf zijn het niet de honden die moeten leren, maar de mensen. Daarom begin je in een startersgroep; ongeacht de leeftijd van je hond. Groene Wolf leert mensen zich te ontwikkelen tot een natuurlijk leider.

   Meer informatie over wekelijkse groepstraining


4. Maandelijkse groepstraining

Groene Wolf biedt je de mogelijkheid om 1x per maand te trainen. Dit is zeer geschikt voor mensen die het fijner vinden om een hele dag in de maand te trainen in plaats van wekelijks. Maar zeker ook voor mensen die van ver komen. Er zijn verschillende groepen op de 1e en 3e zondag van de maand die op zondag trainen van 10:00-17:00 uur. Gedurende deze dag krijg je zowel theorie- als praktijktrainingen. Ook wordt videoanalyse gebruikt, zodat je zelf kunt zien wat je - vaak onbewust - doet of zegt. Een leerzame dag waar je de rest van de maand zelf verder mee aan de slag gaat. Zo kun je jezelf verbeteren en komen tot nog beter leiderschap!

   Meer informatie over maandelijkse groepstraining


5. Privétraining / Gedragstherapie

Heb je al van alles geprobeerd maar zijn er thuis nog steeds dingen die niet goed gaan waar je hulp bij kunt gebruiken? Pas jij of je hond niet zo goed in een groep of wil je gewoon meer persoonlijke begeleiding? Dat kan via privétraining. Je krijgt heldere uitleg die is toegespitst op jouw specifieke situatie en op een diervriendelijke manier leer je om dingen te veranderen. Ook als je meerdere honden hebt in één gezin en als je daar meer grip op wilt krijgen is dit de juiste begeleiding.

   Meer informatie over privetraining


6. Workshops en lezingen

In Schoonloo, in het prachtige Drentse landschap, organiseert Groene Wolf ook avond-, dagtrainingen en workshops. Vele onderwerpen komen aan bod. Sommige met hond, sommige zonder hond, maar alle heel leerzaam en leuk. De trainingen met hond zijn een combinatie van theorie en praktijk.

Er zijn verschillende onderwerpen waaruit je kunt kiezen. Klik op een van de onderstaande links voor meer informatie.

   Introductietraining Natuurlijk leiderschap


Kortingskaartje workshop voor je partner en je kind(eren)
Wil jij je partner en/of kinderen meenemen naar een workshop dan kan dat voor 'n gereduceerd tarief. Dit geldt enkel voor workshops met je hond. Je gewenste workshop kun je reserveren en afrekenen bij www.hondengoed.nl.Seizoenstops: lente-, zomer, herfst- en winterstop

Er zijn veel hondenscholen die alle schoolvakanties en slecht weer gesloten zijn. Groene Wolf traint ook met regen en sneeuw en is slechts een aantal weken per jaar dicht. Deze seizoenstops laten we zoveel mogelijk met schoolvakanties samenvallen.

Als je wilt weten op welke data we geen trainingen geven, dan kun je dat ook altijd terugvinden in de Agenda.
  © Groene Wolf Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Copyright -  Privacy policy -  Algemene voorwaarden -  Huisregels