Logo
Webshop:  HondenGoed
Cursisten:  Inloggen |  Afmelden

 Home | Voorstellen | Methode | Trainingen | DigiTraining | Agenda | Aanmelden | Locatie | Links | Vragen | Referenties | Contact

Trainingen

Privétraining / Gedragstherapie

Aanbod

OnderwerpPrivébegeleiding van eigen roedel
LocatieThuis of in Schoonloo
WeekdagIn overleg
TijdIn overleg
Tijdsduur2 uur per training
VoorkennisIntroductietraining
TrainsterMarike Grimberg
Met of zonder hondMet eigen hond(en)
StudiemateriaalVele trainingsdocumenten van Groene Wolf via DigiTraining
Extra'sPersoonlijke begeleiding buiten de trainingsuren
Prijs privétraining 65 per uur, exclusief reiskosten
Prijs DigiTraining 45 voor 3 maanden toegang
ReiskostenBij training aan huis  0,28 per km, gerekend vanaf Schoonloo (Drenthe)
OptioneelBij training in Schoonloo videoopnamen  45 per uur, online verzending via wetransfer
Voor wie?

- Iedereen die specifiek hulp wenst voor eigen roedel thuis
- Jonge honden met speciale aandachtspunten
- Oudere honden met speciale aandachtspunten

Persoonlijke hulp voor thuis in jouw gezin, jouw roedel

Heb je al van alles geprobeerd maar zijn er thuis nog steeds dingen die niet goed gaan waar je hulp bij kunt gebruiken? Pas jij of je hond niet zo goed in een groep of wil je gewoon meer persoonlijke begeleiding? Dat kan via privétraining. Je krijgt heldere uitleg die is toegespitst op jouw specifieke situatie en op een diervriendelijke manier leer je om dingen te veranderen. Ook als je meerdere honden hebt in één gezin en als je daar meer grip op wilt krijgen is dit de juiste begeleiding.

Gedragstherapie op een Natuurlijke manier

De jarenlange en uitgebreide opleiding en ervaring in moeilijk hondengedrag maakt van Marike Grimberg een hondengedragstherapeute die raad weet met al het (on)mogelijke hondengedrag. Vaak is veel meer in hondengedrag te veranderen dan mensen voor mogelijk houden. Je moet je wel realiseren dat als je problematisch hondengedrag wilt veranderen, dat je vooral als baas aan de slag moet gaan. Vaak moet jij je eigen gedrag veranderen (!) om verandering in het gedrag van je hond te realiseren. Hoe? Daar helpt Marike je graag bij.

Heeft je hond bepaalde aandachtspunten

- Bijzonder hondengedrag
Heb je een hond met bepaald gedrag waar je geen raad mee weet of niet weet hoe je dat kunt veranderen dan ben je bij Groene Wolf aan het juiste adres. Dit kan van alles zijn van plassen in huis tot ongeremd blaffen. Maar ook dingen waarvoor in gangbare hondentraining geen tijd voor is of geen oplossing voor geboden wordt.
- Angstig of agressief naar honden of mensen
Honden die angstig zijn of agressief zijn naar andere honden of mensen zijn hebben minder tot geen baat bij groepstraining. Als het spanningsniveau van je hond te groot wordt in de groep, neemt je hond niks meer op en leert je hond daar dus niets positiefs van. Dan is het belangrijk om eerst thuis aan de slag te gaan en is je hond beter geholpen via privétraining.
- Trauma's vanuit het verleden
Heb je een hond uit het asiel (of elders) dan kan het zijn dat je hond al veel heeft meegemaakt en dus geen goede start in het leven heeft gekregen. Dat kan vele aandachtspunten omvatten. Deze zijn zeer persoonlijk voor jouw hond en vragen om een persoonlijke aanpak en begeleiding. Dus als je hond bepaalde aandachtspunten heeft dan zal in overleg bepaald worden of jij en je hond beter gebaat zijn bij begeleiding vanuit thuissituatie.


Onze aanpak

De eerste stappen

Net als bij wekelijkse en maandelijkse groepstraining doorlopen we bij privétraining ook een aantal stappen. De eerste twee stappen zijn gelijk aan die van de groepstraining. De eerste stap is de Introductietraining. In deze training (die je volgt samen met nieuwe cursisten) leer je heel veel over honden en over natuurlijk leiderschap. De tweede stap is een vrijblijvende individuele intake (daar zijn dus geen andere cursisten bij). Tijdens de intake bespreken we de situatie thuis en buitenshuis en welke trainingsvormen Groene Wolf biedt. Als je daarna privétraining wilt afspreken, dan overleggen we over welke vorm en aanpak van ondersteuning het beste past bij jou en je hond.

1. DigiTraining

Alle trainingsdocumenten en ander materiaal maken we online beschikbaar voor onze cursisten. De klanten die wekelijkse of maandelijkse groepstraining volgen, volgen lessen voor een vaste periode. De kosten van deze digitale ondersteuning zijn verwerkt in de prijzen van de groepstrainingen. Klanten die privétraining willen volgen kunnen verschillende vormen van ondersteuning combineren. Daarom vragen we deze klanten een aparte vergoeding voor het maken en beschikbaar stellen van deze documenten. Hiervoor ontvang je via een inlogcode toegang tot een verzameling algemene trainingsdocumenten, plus eventuele documenten van theorietrainingen die je hebt gevolgd (zie "Aanvullende trainingen" hieronder). Het Digi-training systeem wordt de komende jaren verder uitgebreid, maar is nu al zeer waardevol en goed voor vele uren leesplezier!

2. Privétraining in Schoonloo

De groepstrainingen worden gegeven op het trainingsterrein in Schoonloo. We geven op dit terrein ook privétraining, wat een oplossing kan zijn voor honden niet zo goed samen kunnen met andere honden. Het uurtarief voor privétraining in Schoonloo is 65 euro per uur en uiteraard rekenen we voor deze training geen reiskosten. Een privétraining duurt minimaal een uur, maar kan ook anderhalf of twee uur duren. Net als bij de andere trainingen die we geven in Schoonloo zijn koffie en thee bij de prijs inbegrepen!

3. Privétraining bij jou thuis

Als er sprake is van problemen die zich voordoen in de thuissituatie of in de omgeving van het huis, is het effectiever om privétraining te plannen in de eigen omgeving. Niet alleen zijn de problemen dan beter zichtbaar, ook kan Marike dan beter signaleren wat de signalen of triggers zijn die de problemen veroorzaken. Het uurtarief voor privétraining is 65 euro per uur (minimaal een uur). Bij trainingen aan huis, rekenen we als tegemoetkoming in de reiskosten 28 eurocent per kilometer vanaf Schoonloo. Deze trainingsvorm bieden we alleen voor klanten die binnen een afstand van 50 kilometer van Schoonloo wonen.

4. Privétraining in Schoonloo met video

Indien gekozen wordt voor trainingen op het terrein van Groene Wolf in Schoonloo, bestaat de mogelijkheid om hier video opnamen van te maken. Deze worden na afloop gemonteerd en digitaal verzonden via de webdienst 'wetransfer'. Het tarief voor zowel de training, als de opname, montage en verzending van de video is 95 euro per uur (minimaal een uur). Video opnamen hebben als voordeel dat de oefeningen en aanwijzingen naderhand meerdere keren bekeken en beluisterd kunnen worden!

5. Aanvullende trainingen

Natuurlijk kun je allerlei workshops en dagtrainingen die Groene Wolf geeft volgen, als aanvulling op de begeleiding. Je kunt allerlei informatie over andere trainingen vinden op deze website!


Prijzen

1. DigiTraining

 45 per 3 maanden

2. Privétraining in Schoonloo

 65 per uur

3. Privétraining bij jou thuis

 65 per uur +  0,28 per km

4. Privétraining in Schoonloo met video

 95 per uur

 

Als je de aanmeldstappen hebt doorlopen, maken we de eerste afspraak. Welke begeleiding het beste past hangt af van jouw persoonlijke situatie. We bespreken de mogelijkheden tijdens de intake. Heb je interesse in privétraining, dan kun je jezelf en je hond aanmelden via de onderstaande link.


   Aanmelden voor privétraining

   Terug naar trainingen


  © Groene Wolf Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Copyright -  Privacy policy -  Algemene voorwaarden -  Huisregels