Logo
Webshop:  HondenGoed
Cursisten:  Inloggen |  Afmelden

 Home | Voorstellen | Methode | Trainingen | DigiTraining | Agenda | Aanmelden | Locatie | Links | Vragen | Referenties | Contact

Privacy Policy

Tracking op de website

Op onze website wordt geen gebruik gemaakt van diensten als Google Analytics, Facebook pixel of vergelijkbare diensten. Er worden ook geen cookies of IP nummers opgeslagen van gebruikers die onze website bezoeken. We ontvangen alleen gegevens van bezoekers als ze die zelf geven via een van de invulformulieren op de website.

Verzamelen persoonsgegevens

De gegevens die aan ons aanlevert via onze invulformulieren worden in onze administratie opgenomen om onze diensten te kunnen verlenen. Uw gegevens worden niet gedeeld met of verkocht aan derden en we verzamelen ook geen gegevens over u uit andere bronnen. De enige informatie die wij over u hebben zijn de gegevens die u zelf aanlevert en de gegevens over de producten en diensten die u afneemt. Geen van deze gegevens zijn bijzondere persoonsgegevens volgens de AVG/GDPR (Algemene Verordening Gegevensbescherming/General Data Protection Regulation).

Bescherming persoonsgegevens

Onze website is voorzien van een SSL certificaat en uw gegevens worden na ontvangst opgenomen in onze administratie. Onze administratie is geheel offline, er worden geen klantgegevens online geplaatst. Onze apparatuur is adequaat beveiligd. Er worden regelmatig backups gemaakt van de administratie en deze backups worden net als de actuele administratie niet online opgeslagen.

DigiTraining systeem

Voor ons DigiTraining systeem maken we gebruik van een online database, maar in deze database worden geen persoonsgegevens geplaatst. Dit systeem gebruikt een sessie voor de functionaliteit en IP nummers worden gelogd om eventueel misbruik te kunnen detecteren.

Gebruik van video

Als onderdeel van de trainingen worden periodiek video opnamen gemaakt voor educatieve doeleinden. De video wordt altijd offline gemonteerd en offline bewaard. Video wordt alleen vertoond en besproken met de cursisten in de betreffende groep. Indien Groene Wolf fragmenten in andere groepen wenst te vertonen gebeurt dit pas na toestemming van de betreffende klant(en). Video wordt nimmer op publieke wijze openbaar gemaakt, gedeeld met of verkocht aan derden.

Communicatie met klanten

Informatie die onze klanten nodig hebben om onze diensten en producten af te nemen, wordt per email verstrekt. Facturen worden per email verzonden en de distributie van trainingsmaterialen geschiedt via het DigiTraining systeem. Bij annuleringen van trainingen wordt per email en indien nodig per mobiele telefoon contact opgenomen. Gegevens van klanten worden niet verstrekt aan andere klanten. Indien klanten contact willen met anderen, kunnen ze zelf gegevens uitwisselen.

Verwijdering van gegevens

Indien klanten hebben aangegeven geen diensten en producten meer af te willen nemen, worden de klantgegevens in ons administratiesysteem inactief gemaakt. Indien klanten daar expliciet om vragen, worden de persoonsgegevens verwijderd uit ons systeem.

Groene Wolf - Hoofdstraat 30 - 9443TK Schoonloo - Nederland - KvK 32144006 - BTW NL141580057B02


Deze voorwaarden zijn ook beschikbaar als apart document, Klik hier voor de Privacy Policy in PDF formaat.

Vragen of opmerkingen? Stuur een email naar marike@groenewolf.nl.


  © Groene Wolf Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Copyright -  Privacy policy -  Algemene voorwaarden -  Huisregels