Logo
Webshop:  HondenGoed
Cursisten:  Inloggen |  Afmelden

 Home | Voorstellen | Methode | Trainingen | DigiTraining | Agenda | Aanmelden | Locatie | Links | Vragen | Referenties | Contact

Links

 

Informatie

HondenGoed

HondenGoed onderscheidt zich van andere hondenshops door zorgvuldig uitgekozen hondenartikelen. Deze worden door ons zelf getest en goed bevonden om de reden dat ze sterk, veilig, natuurlijk en leuk zijn voor je hond. Ons assortiment is overzichtelijk, wat de keuzemogelijkheden helder en eenvoudig maakt. Alle artikelen hebben een duidelijke productomschrijving; waardoor je weet wat je koopt en hoe je het product kunt gebruiken.


Jan Fennell

Jan Fennell is de grondlegger van haar methode Amichien Bonding. Met deze methode leer je de taal van honden begrijpen om een respectvolle verstandhouding tussen jou en je hond tot stand te brengen zonder enige vorm van geweld of dwang. Dit houdt in dat je meer uitgaat van hoe honden onderling met elkaar omgaan en hun manier van communiceren. Kortom; we gaan meer uit van de natuur van een hond.


Op vakantie met je hond

Kijk tijdig voor je vertrek naar alle eisen per land voor je op vakantie gaat met je hond! Ook voor de landen waar je doorheen reist. Lees meer hierover op de site van LICG bij Praktisch/Reizen en vakantie of informeer bij de ambassade van de vakantielanden.


Chipnummer.nl

Voor je op vakantie gaat: controleer de NAW-gegevens en en registratie van het chipnummer van je hond. En vergeet niet bij je dierenarts te controleren of de chip nog werkt!


Raad van beheer

Het is wettelijk verplicht om iedere hond te identificeren (chippen) en registreren bij een databank. Op DatabankHonden kunt u uw hond(en), zowel rashond als niet-rashond, eenvoudig en goedkoop registreren. Ook als je verhuist of als je de pup verkoopt moet je de gegevens aanpassen!


Nederlandse Databank Gezelschapsdieren

Een van de grootste databanken is de databank van St. Nederlandse Databank Gezelschapsdieren (NDG). Na registratie van het chipnummer is de eigenaar van een gevonden huisdier snel terug te vinden. Dierenartsen en personeel van de dierenambulances en asielen kunnen zo bij een (gevonden) dier eenvoudig achterhalen wie de eigenaar is.


Dierenbescherming

Mens en dier in harmonie met elkaar. Voor de belangen van alle dieren. Met als doel; een diervriendelijke maatschappij. Bescherm de dieren om ons heen of kijk voor diverse informatie.


Dierenkliniek Putten

Dierenartsenpraktijk van Daan Kranendonk. Zeer vakkundig, veel persoonlijke aandacht, diervriendelijk en niet duur. Daan is één van de beste orthopeden in Nederland! Zijn kliniek geldt ook als second-opinie-kliniek; gewoon omdat hij, zijn andere artsen en zijn assistenten zeer vakkundig zijn. Ze hebben dagelijks een vrij (gratis) telefonisch spreekuur van 13.30-14.00 uur; dan krijg je altijd een dierenarts te spreken en kun je je vraag stellen.


Dierenarts Froukje Seip

Dierenarts regulier & complementair met o.a. bioresonantie, homeopathie, titerbepaling en voedingsadvies. Dierenarts Froukje Seip heeft naast haar opleiding als (paarden)dierenarts, ook haar opleiding als homeopathisch dierenarts (PACH,lid SCWD) en de opleiding bioresonantie-therapie (Bicom) succesvol afgerond. Daarnaast heeft zij diverse andere trainingen gevolgd waaronder de Mind Body Coaching en Neuro Emotionele Integratie. Zowel voor fysieke symptomen alsook voor traumaverwerking en gedragsproblemen, een holistiche aanpak.


Hondenosteopaat Jannemarie Frowijn

Osteopathie kan uw hond er weer bovenop helpen bij:
- Problemen bij het bewegen
- Conditionele achteruitgang
- Allergie en eczeem
- Spijsverteringsklachten
- Vachtproblemen
- Emotionele- en/of gedragsveranderingen
Wanneer het wenselijk is werk ik hierbij samen met een natuurgeneeskundige, klassiek homeopaat, dierenarts of gedragsdeskundige/coach.


NML Health – natuurlijke supplementen

Via onze webshop Hondengoed verkopen wij vele producten van NML Health. Zij ontwikkelen natuurlijke gezondheids- en verzorgingsproducten voor paard, hond en kat en leveren aan dierenartsen, therapeuten, dierenspeciaalzaken èn aan HondenGoed!


VPL Het Woud - wormbestrijding

Als je een worm- of parasitaire infectie vermoed, kun je als baasje de ontlasting van je hond laten onderzoeken. VPL het Woud, het professionele parasitologische laboratorium in Nederland. Zij onderzoeken de ontlasting van uw dieren en geven specifiek ontwormingsadvies.
• Laat regelmatig de poep van je hond controleren, ook op Giardia.
• Behandel je hond alleen als deze paracieten heeft.
• Je hond wordt minder chemisch belast en ontwikkeling van wormresistentie wordt vertraagd
• U behandelt de hond alleen als het echt nodig is, maar check regelmatig!


Huisdierendokter – Chinese kruidenformules

Alternatieve diergeneeswijze waar zij zich in hebben gespecialiseerd werkt met al eeuwenlang bestaande Chinese kruidenformules, waarbij schadelijke bijwerkingen ontbreken.


Logeeradressen voor je hond

De Roedel Thuis

Annechien in Wezuperbrug heeft een gezellige, kleinschalige opvang aan huis, zonder kennels. Op een boerderij, op een rustig gelegen plek, te midden van de weilanden, met een ruim eigen erf, met een boomgaard en diverse buiten-en binnenruimtes. Voor alle honden is er een speelveld met mentaal en fysiek uitdagend spel en speelgoed en ruimte om samen te ravotten. Natuurlijk moet je hond wel heel makkelijk met andere honden omgaan.


De Drenthsche Hoeve

Anita en Henk in Nieuwediep hebben een mooie boerderij met een grote vrijstaande schuur erachter die geheel verbouwd is tot hondenpension. Hun pension ligt op de grens tussen Groningen en Drenthe. De honden hebben hierin kamers van ca. 4 x 5 meter, met uitloop naar ruime buiten kennels van 4 x 6 meter. Daarnaast is het geheel gesitueerd op een kavel van maar liefst 17.000 m2, waarop ruime speelvelden gerealiseerd zijn. Natuurlijk moet je hond wel heel makkelijk met andere honden omgaan.


Hondenlogeerboerderij Syltjer Wald

Sylvia in Renswoude geeft je hond een ideale vakantie. De hele dag zijn alle honden samen in een hondenroedel in de wei. En als ze moe zijn rusten ze samen in de hondenhuiskamer. Natuurlijk moet je hond wel heel makkelijk met andere honden omgaan.


Logeeradressen met je hond

De Sloapstee

B&B de Sloapstee in Schoonloo heeft een prachtig en comfortabel onderkomen, compleet nieuw aangebouwd onder de gebinten van een karakteristieke kapschuur gelegen in de bosrijke omgeving van Schoonloo in Drenthe. Op nog geen kilometer afstand van het bekende Pieterpad is dit de perfecte uitvalsbasis voor rustzoekers, wandelaars, fietsers en andere actievelingen. Viervoeters zijn welkom.


De Warme Bossen

B&B, camping en logdes van de Warme Bossen in Schoonloo liggen in het hart van het mooie Drenthe, omsloten door 3 staatsbossen het kleine dorpje Schoonloo. Even buiten het dorp, aan de doorgaande toeristische fiets- en wandelroute (het bekende "Pieterpad" loopt voor de deur) ligt de Warme Bossen. Een kleine familiecamping met goede voorzieningen en een gemoedelijke sfeer. Viervoeters zijn zeker welkom bij oud-cursisten Sylvia en Rob en hun Ridgeback Pelle.


Ieberenhoeve

B&B de Ieberenhoeve in Schoonloo heeft een appartement voor 4 personen. Het is in 2008 gebouwd in de karakteristieke, naast de boerderij gelegen schuur compleet met baanderdeur. Voor genieters van rust en natuur is het hier een heerlijke plek om te logeren. Niet alleen in het zomerseizoen maar ook in de winter kun je vanuit het appartement genieten van de mooie omgeving. Het appartement is voorzien van vloerverwarming dus u krijgt zeker geen koude voeten. Viervoeters kan na overleg.


Boomkroonbed

Wanneer u van landelijk logeren, rust en natuur houdt, is dit luxe vakantieverblijf in Papenvoort zeker een aanrader. Dit comfortabel ingericht verblijf voor twee en maximaal 4 personen ligt op het erf van de naastgelegen verbouwde woonboerderij waar de gastheer en gastvrouw wonen. De omgeving kent veel mooie wandel- en fietsmogelijkheden, daarnaast bieden zij ter ontspanning diverse massages aan. Viervoeters zijn zeker welkom bij cursisten Deborah en Cornelis met hun honden Indy en Boreys.


Mooi Eext

Appartement Mooi Eext in Eext is een gastvrij appartement voor 2 tot 4 personen dat van vele gemakken is voorzien is. Het gehele appartement is centraal verwarmd. Bij hun kun je genieten van het echte Drentse landleven, op het erf van de boerderij vindt u o.a. geiten, kippen, ganzen en eenden. Het appartement is gelegen aan de rand van het dorp aan een vrij rustige weg. Op loopafstand bevinden zich drie hunebedden, uitgestrekte bossen, en prachtige wandelroute's. Viervoeters zijn zeker welkom bij oud-cursisten Paul en Johanna en hun Wetterhound Lobke.


De Kibbelhoeve

Aan de rand van de boswachterij Sleenerzand, omringd door uitgestrekte velden vindt u Vakantiehuis en Bed & Breakfast de Kibbelhoeve. De Kibbelhoeve biedt wandelaars van het Pieterpad, fietsers en ruiters de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke Bed & Breakfast voorzien van alle gemakken. Natuurlijk mag uw trouwe viervoeter mee!


Overig

Fotograaf Ton van de Acker

Vele foto's zijn mogelijk gemaakt door onze fotograaf Ton van de Acker. Allemaal prachtige foto's! Ook zijn natuurfoto's zijn echt heel mooi van vogels of vossen bijvoorbeeld. Zie hoe een hobby in vakwerk kan resulteren!  © Groene Wolf Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Copyright -  Privacy policy -  Algemene voorwaarden -  Huisregels