Logo
Webshop:  HondenGoed
Cursisten:  Inloggen |  Afmelden

 Home | Voorstellen | Methode | Trainingen | DigiTraining | Agenda | Aanmelden | Locatie | Links | Vragen | Referenties | Contact

Welkom op de website van Groene Wolf!

 

Groene Wolf: méér dan hondentraining!

Waarin onderscheidt Groene Wolf zich van andere trainingen met je hond? Typerend voor de trainingen van Groene Wolf is dat je op een natuurlijke manier leiderschap leert tonen. Als je dat goed doet, dan luistert je hond niet omdat het moet, maar omdat je hond graag wil luisteren. De Groene Wolf methode is echt diervriendelijk, zonder enige vorm van dwang.

Met de trainingen van Groene Wolf leer je jouw hond begrijpen. Je krijgt algemene kennis van honden en je leert echt kijken naar honden: je leert de HONDENTAAL. Je leert hoe je moet handelen in bepaalde situaties, om jouw leiderschap te krijgen en te behouden. Groene Wolf is dus niet zomaar hondentraining. Het is veel méér dan hondentraining!

Groepstraining en aanvullende trainingen

Groene Wolf biedt verschillende trainingsvormen aan. Veel mensen met hun hond volgen bij Groene Wolf de wekelijkse groepstrainingen, in Schoonloo (Drenthe). Deze trainingsgroepen beginnen op vaste tijden en duren ongeveer 1-1,5 uur. Er zijn verschillende groepen op woensdag, donderdag en zaterdag. Bij de wekelijkse groepstraining is de eerste training in de maand een theorietraining, de andere trainingen in de maand zijn praktijktrainingen.

Diversiteit in honden en mensen

Zoals je kunt zien op de foto's bij referenties zijn honden van alle rassen en alle leeftijden welkom. Voor het socialiseren is diversiteit heel belangrijk. Daarom begint elke les bij Groene Wolf met 'spelen' (onder begeleiding). Bij veel hondenscholen blijven de honden de hele les aan de lijn. Wil je op die manier trainen? Wil je een korte cursus zodat je hond de belangrijkste commando's kent? Zoek dan verder, wij doen het anders!

Bij het samenstellen van groepen wordt niet alleen naar de honden gekeken, maar ook naar de mensen. Want het is vooral de baas die van de trainingen moet leren, de baas moet namelijk leren om een goed leider te zijn. Daarom begin je als nieuwe cursist in een startersgroep, of je hond nu een pup is of ouder. Je kunt natuurlijk aangeven welke dag en tijd je voorkeur heeft, maar er moet natuurlijk wel plaats zijn. Bij Groene Wolf willen we ervoor waken dat de groepen te groot worden, we willen iedereen persoonlijke aandacht geven!

Bij Groene Wolf zijn partners en kinderen ook welkom, maar wel onder begeleiding van een volwassene. En maximaal 2 prsonen per hond. We hebben niet alleen veel ervaring met kinderen, maar ook met minder validen en mensen of kinderen met een beperking. Wat honden betreft hebben we ervaring met nagenoeg alle rassen en met diverse werkhonden. De diversiteit in mensen en honden is voelbaar bij Groene Wolf. Als je hier komt trainen, zul je merken dat er een heel prettige sfeer heerst. Dat komt doordat iedereen houdt van dieren en op dezelfde natuurlijke manier wil werken aan zichzelf, om het leiderschap te verbeteren! En met respect voor elkaar!

 

 

Foto van de maand!

We hebben weer een nieuwe foto van de maand! Dit is Paco van Nicole en haar gezin. Wil je meer lezen, kijk dan op de pagina referenties en lees meer referenties van allerlei cursisten die met hun honden bij Groene Wolf trainen.

Heb jij, als cursist van Groene Wolf, een leuke foto en een verhaaltje? Stuur dan een email!

 

Lees meer over Groene Wolf op de andere pagina's van deze website!


  © Groene Wolf Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Copyright -  Privacy policy -  Algemene voorwaarden -  Huisregels