Logo
Webshop:  HondenGoed
Cursisten:  Inloggen |  Afmelden

 Home | Voorstellen | Methode | Trainingen | DigiTraining | Agenda | Aanmelden | Locatie | Links | Vragen | Referenties | Contact

DigiTraining

Met de DigiTraining van Groene Wolf bieden we je toegang tot vele trainingsdocumenten van Groene Wolf. Daarnaast is er een vraag en antwoord gedeelte omdat vele hondenbezitters natuurlijk met dezelfde vragen zitten. Wil je thuis, vanaf je bank, je voordeel doen met deze kennis? Neem dan een abonnement op onze DigiTraining. Je krijgt dan 3 maanden toegang tot deze Pdf-bestanden. Je kunt dan thuis al kennis maken čn aan de slag, volgens de methode van Groene Wolf!Aanbod

OnderwerpDigitale trainingsdocumenten
WeekdagAltijd in te loggen
TijdDiverse tijden
VoorkennisGeen
SchrijfsterMarike Grimberg
Aantal1 persoon per inlog
Toegang3 maanden toegang na betaling
InclusiefPdf-bestanden
Prijs 46,50
Leren via de digitale snelweg!

We geven niet alleen praktijktraining op onze trainingslocatie, we maken ook gebruik van de digitale snelweg. Alle wekelijkse en maandelijkse cursisten krijgen een inlogcode en wachtwoord waarmee ze toegang hebben tot digitaal cursusmateriaal. Voor mensen die praktijktraining volgen in Schoonloo is dat een aanvulling, maar deze mogelijkheid bieden we ook aan voor jou! Je kunt dan thuis aan de slag, volgens de methode van Groene Wolf!

Ook voor jou!

Als wekelijkse of maandelijkse cursist van Groene Wolf dan krijg je automatisch bij je start je persoonlijke inlogcodes toegestuurd en kun je naar het beveiligde gedeelte van de website door te klikken op de link "Inloggen" boven het menu. Maar ook jij kunt gebruik maken van deze trainingsdocumenten.

Weten hoe en waarom

Theorie is een onmisbare aanvulling in je begeleiding van je hond(en). In de trainingsdocumenten vind je veel informatie waarmee je thuis aan de slag kunnen gaan; huiswerk dus! Ook staan op deze pagina de boekentips van onder andere Jan Fennell vermeld.

Aan het oefenen!

Het zijn dus trainingsdocumenten; dat betekent dat 1x lezen onvoldoende is om ze eigen te maken. Neem ze steeds bij de hand om te checken hoe het gaat en train op de dingen waar verbetering te behalen is. Je Natuurlijk leiderschap verbeteren en je hond(en) begeleiden is een dynamisch proces en dus steeds aan verandering onderhevig. Daardoor zul je de trainingsdocumenten ook steeds anders lezen!

Hoe werkt het?

Als je betaald hebt dan ontvang je een mailtje met de URL van de inlogpagina. Je kunt dan klikken op de link, maar je kunt ook op deze website klikken op de link Inloggen, die boven het menu staat. Je kunt inloggen met een persoonlijk nummer. Deze gegevens worden je na betaling gemaild.

Het eerste tabblad

Op het eerste tabblad wordt informatie getoond over je lopende abonnement. Als je wekelijks of maandelijks traint, onder andere hoeveel lessen er nog resteren in de huidige periode. Deze informatie wordt natuurlijk vaak ververst, daarom staat er ook een versiedatum bij.

Het tweede tabblad

Op het tweede tabblad vinden jullie een aantal vragen en antwoorden uit de praktijk. Dit deel zal de komende tijd verder worden uitgebreid. Hebben jullie suggesties voor onderwerpen, of vragen waarvan jullie denken dat het antwoord voor anderen ook leuk of leerzaam kan zijn? Stuur ons een email en wellicht gaan we ze dan toevoegen bij een nieuwe update.

Het derde tabblad

Op het derde tabblad vinden jullie de trainingsdocumenten. De trainingsdocumenten die voor iedereen beschikbaar zijn (de basis documenten) die hebben een zilveren rand. De trainingsdocumenten die zijn voorzien van een gouden rand, zijn documenten die horen bij specifieke trainingen. Dat kunnen hand-outs zijn van maandelijkse theorietrainingen maar ook van extra trainingen zoals een vuurwerk- of EHBO training. Als je deze ook volgt dan zal je aantal trainingsdocumenten dus gestaag groeien. We hebben de recente documenten voorzien van een lichtgele achtergrondkleur.

Privacy vinden wij heel belangrijk: ook bij DigiTraining!

Wat de AVG en persoonsgegevens betreft: dit nieuwe systeem betekent niet dat er nu ineens allerlei persoonsgegevens online staan. De gegevens in dit online systeem zijn geen persoonsgegevens (omdat klantnummers en postcodes niet te herleiden zijn tot individuele personen). Onze administratie en boekhouding is nog steeds geheel offline en daar gaan we heel zorgvuldig mee om. Hebben jullie vragen of opmerkingen over de veiligheid of over privacy dan horen we het graag.

Speciaal en alleen voor jou!

Tot slot willen we jullie er graag nogmaals aan herinneren dat alle informatie in het DigiTraining systeem enkel is bedoeld voor jou als je dit digitale abonnement hebt afgenomen. Deze trainingsdocumenten mogen niet worden gedeeld of openbaar worden gemaakt zonder toestemming van Groene Wolf. Ken je nog meer hondenmensen die wellicht hier interesse in hebben? Attendeer ze dan op onze website! Ga je zelf hiermee aan de slag? Dan wensen we je vast veel lees- en trainingsplezier!

   Terug naar onderwerpen


  © Groene Wolf Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Copyright -  Privacy policy -  Algemene voorwaarden -  Huisregels