Logo
Webshop:  HondenGoed
Cursisten:  Inloggen |  Afmelden

 Home | Voorstellen | Methode | Trainingen | DigiTraining | Agenda | Aanmelden | Locatie | Links | Vragen | Referenties | Contact

Aanmelden voor wekelijkse groepstraining

Aanmelden voor groepstraining

We trainen het hele jaar door en je kunt doorlopend instromen. De afspraak voor de intake wordt persoonlijk gemaakt. Minimaal eens per maand is er de gelegenheid om de Introductietraining te volgen. In de opvolgende weken volgt de proeftraining en dan je definitieve start. Dus binnen een paar weken kun je van start gaan.

Stap 1. Intake

De eerste stap op weg naar privétraining of groepstraining is de intake. Dat is allereerst een informele kennismaking, met hond, op het trainingsterrein van Groene Wolf in Schoonloo. Daarnaast bespreken we wat voor training het beste past bij jou en je hond. Een intake duurt ongeveer een half uur en is GRATIS. Na de intake kun je zelf beslissen of je door wilt naar stap 2 of niet.

Stap 2. Introductietraining

Tijdens deze gezellige en leerzame training maak je kennis met Groene Wolf. Je krijgt uitleg over het natuurlijke gedrag van je hond wat ten grondslag ligt aan de filosofie van Groene Wolf. Je krijgt een stuk theorietraining over Natuurlijk leiderschap waarmee je direct thuis aan de slag kunt gaan om te kijken of onze methode bij je past. Tevens bespreken we wat er van jou verwacht wordt aan inzet en ik vertel je welke begeleiding jij kunt verwachten. Deze training is nog zonder je hond maar je partner of andere gezinsleden zijn welkom. De kosten van de Introductietraining zijn  21,50. Na de Introductietraining kun je wederom zelf beslissen of je door wilt naar stap 3 of niet.

Stap 3. Proeftraining

Na de Introductietraining weet je wat we allemaal gaan doen en hoe we je hond gaan begeleiden op een diervriendelijke manier en hoe jij je Natuurlijk leiderschap gaat leren. Dan is de volgende stap de praktijk. Samen met je hond volg je een proeftraining om te kijken hoe het er in de praktijk aan toe gaat. De kosten voor de proeftraining zijn bij wekelijkse groepstraining  16,50 (1,5 uur). Na de proeftraining kun je wederom zelf beslissen of je door wilt naar stap 4 of niet.

Stap 4. Groepstraining

Na de proeftraining ontvang je een mail met de vraag of je van start wilt gaan bij Groene Wolf. Dan beslis je pas definitief of je echt wilt beginnen met de groepstraining. Als je hebt gekozen voor maandelijkse groepstraining dan is de eerste periode 6 maanden. Als je hebt gekozen voor wekelijkse groepstraining dan is de eerste periode 24 weken. Na deze periode kun je zelf beslissen of je wilt verlengen met respectievelijk 3 maanden of 12 weken.

Via deze stappen willen wij je de gelegenheid geven om te kijken of de methode van Groene Wolf bij je aansluit. Tevens geeft het ons de kans te beoordelen hoe wij jou het beste kunnen begeleiden. Natuurlijk kun je na elke stap besluiten niet verder te gaan. Ook kun je extra trainingen volgen, aanvullend op de wekelijkse of maandelijkse trainingen. Zie meer daarover op deze pagina.

Voorwaarden

Lees voor je aanmelding eerst even onze voorwaarden, onze huisregels en onze pricavy policy door. De algemene voorwaarden vind je op deze pagina, de huisregels vind je op deze pagina en de privacy policy vind je op deze pagina.

Aanmeldformulier

Gegevens van de baas

Naam:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Email:
Telefoon (000-0000000):
Mobiel tel. (00-00000000):
Geboortedatum (dd-mm-jjjj):
Gezinssamenstelling:
 
Hoe heb je ons gevonden?

Gegevens van de hond

Naam hond:
Ras hond:
Geslacht hond:  Reu   Teef
Geboortedatum hond (dd-mm-jjjj):
Overige dieren:

Gegevens voor de training

Welke dag en tijd heeft je voorkeur (meerdere opties mogelijk)?

 

N.B. Niet alle trainingsuren zijn geschikt om in te stromen, hieronder worden alleen de startersgroepen getoond!
 Wekelijkse groepstraining woensdag 14.00-15.30 uur
 Wekelijkse groepstraining woensdag 19.00-20.30 uur
 Wekelijkse groepstraining zaterdag 12.30 - 14.00 uur

Bevestigingen:

  Ik ben akkoord met de algemene voorwaarden van Groene Wolf
       Klik hier om de algemene voorwaarden door te lezen

  Ik ben akkoord met de huisregels van Groene Wolf
       Klik hier om de huisregels door te lezen

  Ik geef toestemming voor het verzamelen van de gegevens volgens de Privacy Policy
       Klik hier om de privacy policy door te lezen


Heeft u nog opmerkingen?  © Groene Wolf Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Copyright -  Privacy policy -  Algemene voorwaarden -  Huisregels