Logo
Webshop:  HondenGoed
Cursisten:  Inloggen |  Afmelden

 Home | Voorstellen | Methode | Trainingen | DigiTraining | Agenda | Aanmelden | Locatie | Links | Vragen | Referenties | Contact

Aanmelden

Op deze pagina vind je informatie over de aanmeldstappen die we hanteren bij Groene Wolf. Hieronder volgt een uitleg over de verschillende stappen, daaronder vind je links naar de verschillende formulieren waarmee je jezelf kunt aanmelden.

Aanmeldstappen

Voor de groepstrainingen is het heel erg belangrijk dat jij bij Groene Wolf past en andersom. Om er zeker van te zijn dat het 'past', hanteren we voor die trainingsvorm een aantal stappen. Die worden hieronder beschreven. Voor het Puppyspeeluur en losse theorietrainingen en workshops gelden deze aanmeldstappen niet maar vragen je wel om jezelf aan te melden. Je kunt in de agenda checken of het Puppyspeeluur door gaat. Voor de workshops en aanvullende trainingen geldt dat de benodigde voorkennis per onderwerp verschilt. Dus lees dan even goed de informatie over die specifieke workshop!

Stap 1. Introductietraining

De eerste stap op weg naar een groepstraining is de Introductietraining. Tijdens deze gezellige en leerzame theorietraining maak je kennis met de methode van Groene Wolf. Ook als je enkel DigiTraining wilt volgen dan is deze training zeer waardevol om daarna thuis met de trainingsdocumenten aan de slag te gaan. Je krijgt uitleg over het natuurlijke gedrag van je hond wat ten grondslag ligt aan de filosofie van Groene Wolf. Je krijgt een stuk theorie over Natuurlijk leiderschap waarmee je direct thuis aan de slag kunt gaan om te kijken of onze methode bij je past. Tevens bespreken we wat er van jou verwacht wordt aan inzet en ik vertel je welke begeleiding jij kunt verwachten. Deze training is (nog) zonder je hond maar je partner of andere gezinsleden zijn welkom. Het is een losse theorietraining die je apart betaald. Na de Introductietraining kun je zelf beslissen of je door wilt naar stap 2 of niet. Om stap 1 te nemen vragen we je vooraf je aan te melden via één van de aanmeldformulieren.

Stap 2. Intake

De tweede stap op weg naar groepstraining is de intake. Dit kan op 2 manieren:
- Enkel een intakeformulier invullen. Dit is vaak voldoende bij puppy's of cursisten die al eerder bij Groene Wolf getraind hebben. Ook als je verder weg woont is dit vaak voldoende. Je krijgt de link naar het intakeformulier toegestuurd na stap 1.
- Via een intakeformulier èn intakegesprek. Dit is voor honden met aandachtspunten vaak een welkome tweede stap. Deze informele kennismaking, met hond, is op het trainingsterrein van Groene Wolf in Schoonloo. Een intakegesprek duurt ongeveer een half uur en is GRATIS. Na het intakegesprek kun je zelf beslissen of je door wilt gaan naar stap 3 of niet.

Stap 3. Proeftraining

De derde stap op weg naar groepstraining is de proeftraining. Na de Introductietraining weet je wat we allemaal gaan doen en hoe we je hond gaan begeleiden op een diervriendelijke manier en hoe jij je Natuurlijk leiderschap gaat leren. Dan is de volgende stap de praktijk. Tijdens de intake wordt besproken welke trainingsvorm het beste past. Als dat privétraining is, dan is de derde stap privétraining, wat begint met een consult aan huis. Indien de best passende trainingsvorm een groepstraining is, dan is stap 3 een proeftraining.

De proeftraining vind plaats op het terrein van Groene Wolf in Schoonloo. Je volgt de training in gezelschap van cursisten die al eerder gestart zijn, dus kun je goed ervaren of de trainingsvorm je bevalt. De kosten voor de proeftraining betaal je ook nog apart omdat je na de wekelijkse of maandelijkse proeftraining wederom zelf kunt beslissen of je door wilt naar stap 4 of niet.

Stap 4. Groepstraining

Na de proeftraining ontvang je een mail met de vraag of je van start wilt gaan bij Groene Wolf. Dan beslis je pas definitief of je echt wilt beginnen met de groepstraining. We geven geen kortstondige trainingen maar een periode van rond een half jaar, afhankelijk van je keuze voor wekelijks of maandelijks trainen. Na deze periode kun je zelf beslissen of je wilt verlengen omdat je nog meer wilt leren. En er zijn mensen die zoveel plezier beleven aan het trainen bij Groene Wolf met hun hond dat het een wekelijks of maandelijks 'uitje' is. Dat keuze is aan jou!

Stap voor stap…

Via deze stappen willen wij je de gelegenheid geven om te kijken of de methode van Groene Wolf bij je aansluit. Tevens geeft het ons de kans te beoordelen hoe wij jou het beste kunnen begeleiden. Natuurlijk kun je na elke stap besluiten niet verder te gaan. Ook kun je extra trainingen volgen, aanvullend op de wekelijkse of maandelijkse trainingen. Zie meer daarover op deze pagina.


Contactformulier

Via dit formulier kun je jezelf en je hond aanmelden bij Groene Wolf. Klik op de link hieronder om je aan te melden voor het Puppyspeeluur, groepstraining, privétraining of voor een losse training of workshop.

   Aanmelden voor het puppyspeeluur, groepstraining, privétraining of voor een losse training of workshop

   Betalingen voor introductie, proeftraining en dagtrainingen (via de webshop)


  © Groene Wolf Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Copyright -  Privacy policy -  Algemene voorwaarden -  Huisregels