Logo
Webshop:  HondenGoed
Cursisten:  Inloggen |  Afmelden

 Home | Voorstellen | Methode | Trainingen | DigiTraining | Agenda | Aanmelden | Locatie | Links | Vragen | Referenties | Contact

Aanmelden

Op deze pagina vind je informatie over de aanmeldstappen die we hanteren bij Groene Wolf. Hieronder volgt een uitleg over de verschillende stappen, daaronder vind je links naar de verschillende formulieren waarmee je jezelf kunt aanmelden.

Aanmeldstappen

Voor de privétraining en de groepstraining is het heel erg belangrijk dat jij bij Groene Wolf past en andersom. Om er zeker van te zijn dat het 'past', hanteren we voor die trainingsvormen een aantal stappen. Die worden hieronder beschreven. Voor het puppyspeeluur gelden deze aanmeldstappen niet maar vragen je wel om jezelf aan te melden. Je kunt in de agenda checken of het puppyspeeluur door gaat. Voor de workshops en aanvullende trainingen geldt dat de benodigde voorkennis per onderwerp verschilt. Dus lees dan even goed de informatie over die specifieke workshop!

Stap 1. Intake

De eerste stap op weg naar een privétraining of groepstraining is de intake. Dat is allereerst een informele kennismaking, met hond, op het trainingsterrein van Groene Wolf in Schoonloo. Daarnaast bespreken we wat voor training het beste past bij jou en je hond. Een intake duurt ongeveer een half uur en is GRATIS. Na de intake kun je zelf beslissen of je door wilt gaan naar stap 2 of niet. Om stap 1 te nemen vragen we je vooraf je aan te melden via één van de aanmeldformulieren.

Stap 2. Introductietraining

Tijdens deze gezellige en leerzame training maak je kennis met Groene Wolf. Je krijgt uitleg over het natuurlijke gedrag van je hond wat ten grondslag ligt aan de filosofie van Groene Wolf. Je krijgt een stuk theorietraining over Natuurlijk leiderschap waarmee je direct thuis aan de slag kunt gaan om te kijken of onze methode bij je past. Tevens bespreken we wat er van jou verwacht wordt aan inzet en ik vertel je welke begeleiding jij kunt verwachten. Deze training is nog zonder je hond maar je partner of andere gezinsleden zijn welkom. De kosten van de Introductietraining zijn  21,50. Na de Introductietraining kun je wederom zelf beslissen of je door wilt naar stap 3 of niet.

Stap 3. Proeftraining

Na de Introductietraining weet je wat we allemaal gaan doen en hoe we je hond gaan begeleiden op een diervriendelijke manier en hoe jij je Natuurlijk leiderschap gaat leren. Dan is de volgende stap de praktijk. Tijdens de intake wordt besproken welke trainingsvorm het beste past. Als dat privé training is, dan is de derde stap privétraining, wat begint met een consult aan huis. Indien de best passende trainingsvorm een groepstraining is, dan is stap 3 een proeftraining.

De proeftraining vind plaats op het terrein van Groene Wolf in Schoonloo. Je volgt de training in gezelschap van cursisten die al langer trainen, dus kun je goed ervaren of de trainingsvorm je bevalt. De kosten voor de proeftraining zijn bij wekelijkse groepstraining  16,50 (1,5 uur) en voor de maandelijkse groepstraining  65 exclusief lunch (6 uur). Na de proeftraining kun je wederom zelf beslissen of je door wilt naar stap 4 of niet.

Stap 4. Groepstraining

Na de proeftraining ontvang je een mail met de vraag of je van start wilt gaan bij Groene Wolf. Dan beslis je pas definitief of je echt wilt beginnen met de groepstraining. Als je hebt gekozen voor maandelijkse groepstraining dan is de eerste periode 6 maanden. Als je hebt gekozen voor wekelijkse groepstraining dan is de eerste periode 24 weken. Na deze periode kun je zelf beslissen of je wilt verlengen met respectievelijk 3 maanden of 12 weken. Er zijn mensen bij Groene Wolf trainen om een bepaald resultaat te halen, maar er zijn ook mensen die zoveel plezier beleven aan het trainen bij Groene Wolf dat het een wekelijks of maandelijks 'uitje' is. Dat keuze is aan jou!

Via deze stappen willen wij je de gelegenheid geven om te kijken of de methode van Groene Wolf bij je aansluit. Tevens geeft het ons de kans te beoordelen hoe wij jou het beste kunnen begeleiden. Natuurlijk kun je na elke stap besluiten niet verder te gaan. Ook kun je extra trainingen volgen, aanvullend op de wekelijkse of maandelijkse trainingen. Zie meer daarover op deze pagina.


Contactformulier

Via dit formulier kun je jezelf en je hond aanmelden bij Groene Wolf. Klik op de link hieronder om je aan te melden voor het puppyspeeluur, groepstraining, privétraining of voor een losse training of workshop.

   Aanmelden voor het puppyspeeluur, groepstraining, privétraining of voor een losse training of workshop

   Betalingen voor introductie, proeftraining en dagtrainingen (via de webshop)


  © Groene Wolf Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Copyright -  Privacy policy -  Algemene voorwaarden -  Huisregels